Jämför Zmarta mot andra låneförmedlare här!


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2024-06-13. Börja jämföra här för att försöka hitta den bästa låneförmedlaren 2024 för just dig!
Innehåller annonslänkar
Zmarta låneförmedlare
  • Ränta: 5,20% – 29,40%
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Kostnadsfritt att jämföra!
Till låneförmedlare →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Kommentar:
Zmarta har vuxit till att bli en gigant inom låneförmedling och som ägs av Bauer Media Group sedan 2016. På deras hemsida kan du se vilka banker och långivare som dem jämför när du skickar in en ansökan. Bauer Media Group äger även låneförmedlaren Freedom Finance som är en mer renodlad låneförmedlare då Zmarta även jämföra försäkringar, elavtal med mera. Vilket Freedom Finance inte gör. Zmarta hjälper enligt deras hemsida ca 50.000 att jämföra lån varje år. På deras hemsida kan du även se vilka långivare och banker som de jämför. Där kan du även se deras över 20000 Trustpilot-betyg.

Zmarta är en av landet största låneförmedlare. Du kan jämföra omsättning på våran startsida och även den stora listan över svenska låneförmedlare. Det säger dock inte allt eftersom några har flera varumärken under samma företag. Men det är ändå ganska så rättvis bild eftersom det visar hur mycket kunder dom tar hand om under samma tak helt enkelt. Vad gäller Zmarta så har Zmarta group bland annat Freedom Finance under sina armar och det är en låneförmedlare med historia före it-krachen till och med. Så Zmarta har alltså rötter från 90-talet till och med. Men däremot så är Zmarta.se registerad 2013 när man tittar upp det hos Internetstiftelsen som har hand om .se domäner.Vad är Zmarta?

Zmarta är en låneförmedlare som grundades 2009. Företaget är en del av Zmarta Group, som även äger andra företag som Centum Finans och Elskling till exempel. Zmarta hjälper privatpersoner att hitta lån från olika långivare, vilket innebär att de inte själva beviljar lån. Istället fungerar de som en mellanhand mellan kunden och långivaren.

Mer om Zmarta

Zmarta är en av de mest populära låneförmedlarna i Sverige idag. Det är ett företag som specialiserar sig på att hjälpa kunder att hitta lån som passar deras behov och ekonomiska situation. I denna guide kommer vi att gå igenom vad Zmarta är, hur deras tjänst fungerar, vilka fördelar och nackdelar det finns med att använda Zmarta, samt några tips för hur man kan gå tillväga för att öka chansen till bästa möjliga låneerbjudandet.

Hur fungerar Zmartas tjänst?

Zmarta gör det möjligt för kunder att jämföra lån hos flera olika långivare samtidigt. Detta innebär att kunden endast behöver fylla i en ansökan och sedan får erbjudanden från flera olika långivare. På så sätt blir det lättare för kunden att jämföra olika lån och hitta det som passar bäst för deras behov och ekonomiska situation.

När en kund ansöker om lån genom Zmarta görs en kreditupplysning. Denna kreditupplysning görs av UC (Upplysningscentralen) och påverkar kundens kreditvärdighet. När kreditupplysningen är klar skickas ansökan vidare till flera olika långivare. Varje långivare bedömer sedan kundens ansökan baserat på deras egna kriterier och ger ett låneerbjudande.

Kunden får sedan en överblick över alla låneerbjudanden från de olika långivarna. De kan jämföra olika lån baserat på ränta, avgifter och villkor och välja det som passar bäst för deras behov och ekonomiska situation. Om kunden väljer att acceptera ett av låneerbjudandena så skickas de vidare till långivarens hemsida för att slutföra ansökningsprocessen.

Vilka fördelar finns det med att använda Zmarta?

En av de största fördelarna med att använda lånejämförelse är att det blir enklare att jämföra olika lån. Genom att ansöka om lån genom Zmarta så kan kunden få flera olika låneerbjudanden samtidigt och på så sätt jämföra olika lån baserat på ränta, avgifter och villkor. Detta kan vara en stor fördel eftersom det kan vara svårt att jämföra olika lån på egen hand.

En annan fördel med att använda deras tjänster är att det kan spara tid.

Vilka typer av lån jämför Zmarta?

  • Privatlån / blancolån
  • Billån
  • Bolån
  • Samlingslån (för dig som ska samla lån)

Sammanfattning av guiden om Zmarta

Sammanfattningsvis så finns det både fördelar och nackdelar med att använda Zmarta. Det är viktigt att du noga överväger dessa före du använder deras tjänster för att säkerställa att du gör det bästa valet för din ekonomi och din situation. Glöm inte jämföra låneförmedlare mot varandra för att se vilken som passar dina behov bäst.


Senast uppdaterad: 26 maj, 2024