Vilken är den bästa låneförmedlaren?


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2024-06-13. Börja jämföra här för att försöka hitta den bästa låneförmedlaren 2024 för just dig!
Innehåller annonslänkar
Zmarta låneförmedlare
  • Ränta: 5,20% – 29,40%
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Kostnadsfritt att jämföra!
Till låneförmedlare →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Kommentar:
Zmarta har vuxit till att bli en gigant inom låneförmedling och som ägs av Bauer Media Group sedan 2016. På deras hemsida kan du se vilka banker och långivare som dem jämför när du skickar in en ansökan. Bauer Media Group äger även låneförmedlaren Freedom Finance som är en mer renodlad låneförmedlare då Zmarta även jämföra försäkringar, elavtal med mera. Vilket Freedom Finance inte gör. Zmarta hjälper enligt deras hemsida ca 50.000 att jämföra lån varje år. På deras hemsida kan du även se vilka långivare och banker som de jämför. Där kan du även se deras över 20000 Trustpilot-betyg.

Vilken är den bästa låneförmedlaren? Det är exakt det den här sidan går ut på och det var därför vi startade den. Det är alldelse för få som jämför låneförmedlare. Att jämföra lån är svårare i och med att du måste skicka in en ansökan för att verkligen få reda på din ränta och villkor. Och framförallt för att du får en kreditupplysning om och om igen.

Och i och med det går svårare och svårare att få låna pengar om du har otur. Men låneförmedlare kan du jämföra direkt online på nätet utan att behöva skicka in en ansökan till alla. Du kan helt enkelt jämföra vilka lån som dom jämför och se omdömen och betyg. Så titta alltid vilka alterantiv det finns och vad de skiljer dom åt.Om sidan Bäst Låneförmedlare

Vi som äger och driver sidan kallar oss Stenhöjden och vi driver sajter inom lån. Låneförmedlare har blivit otroligt populära de senaste åren och vi saknade en guide om dessa och beslöt oss för att starta en själva. Det här är resultatet av de. Tanken med sajten är att försöka lägga mer makt i händerna på långivarna genom att få svenska folket att själva ta kontroll över sin ekonomi. Smärtsamt få vet ens vad ränta är idag. Det försöker vi bland annat att ändra på. Vi kan inte säga det tillräckligt många gånger hur viktigt det är att jämföra den effektiva räntan innan man tar ett lån.

Så hittar du bästa låneförmedlare 2024

Hela den här sajten skapade för att du som besökare själv ska kunna hitta den bästa låneförmedlaren av alla i Sverige. Och det för precis dig och dina förutsättningar för att få låna pengar. För den förmedlaren av lån som är bäst för din kompis behöver inte nödvändigtvis vara bästa för dig. Så ta tag i det själv och använd gärna vårt stora bäst i test om du vill jämföra snabbt och effektift.

Om Vilken är den bästa låneförmedlaren

Vilken är den bästa låneförmedlaren är det många som ställer sig när man ska använda en för att jämföra lån. Men allt för få gör det om du frågar oss. Därför försöker vi skapa en sajt där det ska vara enkelt att även jämföra låneförmedlare.


Senast uppdaterad: 9 april, 2024