Vilka är Sambla och varför ska man använda deras tjänst?


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2024-03-03. Börja jämföra här för att försöka hitta den bästa låneförmedlaren 2024 för just dig!
Innehåller annonslänkar
Advisa Bästa låneformedlare
  • Ränta: 3,06% – 29,99%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Jämför helt gratis!
Mer info →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% – 29,99% (Uppdaterat januari 2021).
Kommentar:
Advisa grundades redan 2011 och har sedan dess vuxit till en av Sveriges största låneförmedlare och som idag ägs av Sambla Group AB. Advisa jämför enligt deras hemsida 40 långivare med endast 1 kreditupplysning hos UC. Det står även att det är gratis att jämföra, det vill säga ansöka för att se vilka låneerbjudanden man eventuellt kan få.

Sambla är en online-tjänst som hjälper kunder att jämföra olika typer av lån från flera olika långivare. Här är några skäl till varför du kanske vill använda Sambla när du letar efter ett lån:Bred jämförelse

Sambla samarbetar med ett stort antal banker och långivare. Detta innebär att du kan få ett bredare utbud av lånealternativ jämfört med om du bara skulle besöka en enda bank eller långivare.

Tidsbesparing

Att själv kontakta varje bank eller långivare, fylla i ansökningar och jämföra villkoren kan vara tidskrävande. Med Sambla kan du fylla i en enda ansökan och få flera erbjudanden att jämföra. Dessutom håller du nere antal kreditupplysningar på dig vilket är bra för din chans att få lån och lån till lägre ränta än om du har massor av kreditupplysningar på dig.

Enkelhet

Samblas webbplats är enkel att använda. Du behöver bara fylla i en ansökan för att få flera låneofferter.

Personlig rådgivning

Sambla erbjuder personlig rådgivning för att hjälpa dig att förstå dina lånealternativ och göra det bästa valet.

Opinionsneutral

Sambla har inget intresse av vilket lån du väljer. Deras jobb är att ge dig informationen du behöver för att göra ett informerat val.

Gratis att använda

Det kostar inget att använda Sambla för att jämföra lån. Sambla får betalt av bankerna och långivarna de samarbetar med, inte av kunderna. Så alltså kan du jämföra lån och sedan välja att inte ta något lån och det kostar dig inget.

Förbättrar dina chanser att få bästa möjliga lån

Genom att jämföra lån från flera långivare, ökar du dina chanser att hitta det lån som bäst uppfyller dina behov och ekonomiska situation.

Kom ihåg att även om Sambla kan hjälpa dig att jämföra lån, är det fortfarande viktigt att du noggrant läser igenom alla villkor och förstår vad du åtar dig innan du skriver under ett låneavtal. Du bör även jämföra låneförmedlare som Sambla mot andra låneförmedlare så att du tar en som jämför lån som du är intresserad av att jämföra.