Vilka är Sambla och varför ska man använda deras tjänst?


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2024-06-13. Börja jämföra här för att försöka hitta den bästa låneförmedlaren 2024 för just dig!
Innehåller annonslänkar
Zmarta låneförmedlare
  • Ränta: 5,20% – 29,40%
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Kostnadsfritt att jämföra!
Till låneförmedlare →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Kommentar:
Zmarta har vuxit till att bli en gigant inom låneförmedling och som ägs av Bauer Media Group sedan 2016. På deras hemsida kan du se vilka banker och långivare som dem jämför när du skickar in en ansökan. Bauer Media Group äger även låneförmedlaren Freedom Finance som är en mer renodlad låneförmedlare då Zmarta även jämföra försäkringar, elavtal med mera. Vilket Freedom Finance inte gör. Zmarta hjälper enligt deras hemsida ca 50.000 att jämföra lån varje år. På deras hemsida kan du även se vilka långivare och banker som de jämför. Där kan du även se deras över 20000 Trustpilot-betyg.

Sambla är en online-tjänst som hjälper kunder att jämföra olika typer av lån från flera olika långivare. Här är några skäl till varför du kanske vill använda Sambla när du letar efter ett lån:Bred jämförelse

Sambla samarbetar med ett stort antal banker och långivare. Detta innebär att du kan få ett bredare utbud av lånealternativ jämfört med om du bara skulle besöka en enda bank eller långivare.

Tidsbesparing

Att själv kontakta varje bank eller långivare, fylla i ansökningar och jämföra villkoren kan vara tidskrävande. Med Sambla kan du fylla i en enda ansökan och få flera erbjudanden att jämföra. Dessutom håller du nere antal kreditupplysningar på dig vilket är bra för din chans att få lån och lån till lägre ränta än om du har massor av kreditupplysningar på dig.

Enkelhet

Samblas webbplats är enkel att använda. Du behöver bara fylla i en ansökan för att få flera låneofferter.

Personlig rådgivning

Sambla erbjuder personlig rådgivning för att hjälpa dig att förstå dina lånealternativ och göra det bästa valet.

Opinionsneutral

Sambla har inget intresse av vilket lån du väljer. Deras jobb är att ge dig informationen du behöver för att göra ett informerat val.

Gratis att använda

Det kostar inget att använda Sambla för att jämföra lån. Sambla får betalt av bankerna och långivarna de samarbetar med, inte av kunderna. Så alltså kan du jämföra lån och sedan välja att inte ta något lån och det kostar dig inget.

Förbättrar dina chanser att få bästa möjliga lån

Genom att jämföra lån från flera långivare, ökar du dina chanser att hitta det lån som bäst uppfyller dina behov och ekonomiska situation.

Kom ihåg att även om Sambla kan hjälpa dig att jämföra lån, är det fortfarande viktigt att du noggrant läser igenom alla villkor och förstår vad du åtar dig innan du skriver under ett låneavtal. Du bör även jämföra låneförmedlare som Sambla mot andra låneförmedlare så att du tar en som jämför lån som du är intresserad av att jämföra.


Senast uppdaterad: 25 januari, 2024