Varför ska man använda sig av en låneförmedlare?


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2024-06-13. Börja jämföra här för att försöka hitta den bästa låneförmedlaren 2024 för just dig!
Innehåller annonslänkar
Zmarta låneförmedlare
  • Ränta: 5,20% – 29,40%
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Kostnadsfritt att jämföra!
Till låneförmedlare →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Kommentar:
Zmarta har vuxit till att bli en gigant inom låneförmedling och som ägs av Bauer Media Group sedan 2016. På deras hemsida kan du se vilka banker och långivare som dem jämför när du skickar in en ansökan. Bauer Media Group äger även låneförmedlaren Freedom Finance som är en mer renodlad låneförmedlare då Zmarta även jämföra försäkringar, elavtal med mera. Vilket Freedom Finance inte gör. Zmarta hjälper enligt deras hemsida ca 50.000 att jämföra lån varje år. På deras hemsida kan du även se vilka långivare och banker som de jämför. Där kan du även se deras över 20000 Trustpilot-betyg.

Varför ska man använda sig av en låneförmedlare? Det är en vanlig fråga som vi har sett när vi tittat på hur våra besökare söker. Och det är ganska enkelt att svara på faktiskt. Och enkelt att hitta info om. Att ansöka för varje lån man ska jämföra är tyvärr inte helt bra då det kan dra ner ens kreditbetyg helt enkelt. Ser långivarna att du ansöker om lån gång på gång på gång så kan du få svårare att få låna pengar och dessutom få högre ränta. För att långivaren helt enkelt tycker det är större risk att låna ut pengar till dig.Så därför väljer många att använda en låneförmedlare

Om du använder en låneförmedlare som tar en kreditupplysning så behöver du alltså bara ha en ena kreditupplysning på dig för att jämföra ofta över 30 banker och långivare. Det är en stor fördel eller hur? Och då har vi inte ens gått in på tiden du sparar. Långivare är just dessutom helt gratis att använda och med en bra låneförmedlare så förbinder du dig inte att låna pengar. I den här guiden tänkte vi rada upp fördelar med att använda en låneförmedlare i jämförelse med att ansöka om lån själv när man jämför.


Om Varför ska man använda sig av en låneförmedlare

Ge oss 5 min att försöka säga varför vi tycker låneförmedlare är så bra. Det är nämligen väldigt enkelt att jämföra lån och vi tror det är det som behövs för att fler ska ta sig tiden att jämföra lån. För många vill ta den enkla vägen och det även vid lån.

Kontakta oss angå Varför ska man använda sig av en låneförmedlare

Om du vill oss något angå guiden Varför ska man använda sig av en låneförmedlare så har vi en kontaktsida här. Vi försöker alltid ha 100 procent korrekt info så klart men ibland så blir det helt enkelt fel och då är vi väldigt tacksamma att ni hjälper oss tipsa om det.


Senast uppdaterad: 18 maj, 2024