Varför ska man använda sig av en låneförmedlare?


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2024-02-19. Börja jämföra här för att försöka hitta den bästa låneförmedlaren 2024 för just dig!
Innehåller annonslänkar
Advisa Bästa låneformedlare
  • Ränta: 3,06% – 29,99%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Jämför helt gratis!
Mer info →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% – 29,99% (Uppdaterat januari 2021).
Kommentar:
Advisa grundades redan 2011 och har sedan dess vuxit till en av Sveriges största låneförmedlare och som idag ägs av Sambla Group AB. Advisa jämför enligt deras hemsida 40 långivare med endast 1 kreditupplysning hos UC. Det står även att det är gratis att jämföra, det vill säga ansöka för att se vilka låneerbjudanden man eventuellt kan få.

Varför ska man använda sig av en låneförmedlare? Det är en vanlig fråga som vi har sett när vi tittat på hur våra besökare söker. Och det är ganska enkelt att svara på faktiskt. Och enkelt att hitta info om. Att ansöka för varje lån man ska jämföra är tyvärr inte helt bra då det kan dra ner ens kreditbetyg helt enkelt. Ser långivarna att du ansöker om lån gång på gång på gång så kan du få svårare att få låna pengar och dessutom få högre ränta. För att långivaren helt enkelt tycker det är större risk att låna ut pengar till dig.Så därför väljer många att använda en låneförmedlare

Om du använder en låneförmedlare som tar en kreditupplysning så behöver du alltså bara ha en ena kreditupplysning på dig för att jämföra ofta över 30 banker och långivare. Det är en stor fördel eller hur? Och då har vi inte ens gått in på tiden du sparar. Långivare är just dessutom helt gratis att använda och med en bra låneförmedlare så förbinder du dig inte att låna pengar. I den här guiden tänkte vi rada upp fördelar med att använda en låneförmedlare i jämförelse med att ansöka om lån själv när man jämför.


Kontakta oss angå Varför ska man använda sig av en låneförmedlare

Om du vill oss något angå guiden Varför ska man använda sig av en låneförmedlare så har vi en kontaktsida här. Vi försöker alltid ha 100 procent korrekt info så klart men ibland så blir det helt enkelt fel och då är vi väldigt tacksamma att ni hjälper oss tipsa om det.

Om Varför ska man använda sig av en låneförmedlare

Ge oss 5 min att försöka säga varför vi tycker låneförmedlare är så bra. Det är nämligen väldigt enkelt att jämföra lån och vi tror det är det som behövs för att fler ska ta sig tiden att jämföra lån. För många vill ta den enkla vägen och det även vid lån.