Jämför Sambla mot andra låneförmedlare här!


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2024-06-13. Börja jämföra här för att försöka hitta den bästa låneförmedlaren 2024 för just dig!
Innehåller annonslänkar
Zmarta låneförmedlare
 • Ränta: 5,20% – 29,40%
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Löptid: 1mån - 20år
 • Kostnadsfritt att jämföra!
Till låneförmedlare →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Kommentar:
Zmarta har vuxit till att bli en gigant inom låneförmedling och som ägs av Bauer Media Group sedan 2016. På deras hemsida kan du se vilka banker och långivare som dem jämför när du skickar in en ansökan. Bauer Media Group äger även låneförmedlaren Freedom Finance som är en mer renodlad låneförmedlare då Zmarta även jämföra försäkringar, elavtal med mera. Vilket Freedom Finance inte gör. Zmarta hjälper enligt deras hemsida ca 50.000 att jämföra lån varje år. På deras hemsida kan du även se vilka långivare och banker som de jämför. Där kan du även se deras över 20000 Trustpilot-betyg.

Att söka efter det perfekta lånet kan vara en utmaning, men med hjälp av låneförmedlare som Sambla kan processen förenklas avsevärt. I denna guide kommer vi att dyka djupt in i Samblas tjänster och funktioner för att hjälpa dig få en klarare bild av vad de har att erbjuda.

Innehåller annonslänkar
Sambla låneförmedlare
 • Ränta: 5,20% – 33,99%
 • Belopp: 5000kr – 600.000kr
 • Löptid: 1mån – 15år
 • Jämför 3 olika låneförmedlare
Mer info →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% – 33,99% (Uppdaterat februari 2024).
Kommentar:
Sambla är en låneförmedlare som idag ägs av Sambla Group AB. Som även äger Advisa som du hittar i den här listan över låneförmedlare. Sambla Group AB äger även flera låneförmedlare i andra länder, till exempel Rahalaitos i Finland och Digifinans i Norge.


Om Sambla

Sambla är en välkänd låneförmedlare som har som syfte att hjälpa konsumenter att jämföra olika låneerbjudanden från olika banker och finansinstitut. De strävar efter att hjälpa dig att hitta det mest förmånliga lånet baserat på dina individuella behov och ekonomiska situation.

Tjänster erbjudna av Sambla

Här är några av de tjänster som du kan förvänta dig från Sambla:

 • Jämförelse av personlån
 • Sammanföring av lån
 • Bostadslån
 • Bilfinansiering

Så funkar det att jämföra hos Sambla

För att använda Samblas tjänster, behöver du följa dessa steg:

 1. Fyll i din låneansökan på Samblas webbplats.
 2. Vänta på att Sambla jämför erbjudanden från olika långivare.
 3. Granska och jämför de erhållna erbjudandena.
 4. Välj det erbjudande som passar dig bäst och fortsätt med låneprocessen.

Fördelar och nackdelar med Sambla

Som med alla tjänster, finns det både fördelar och nackdelar med att använda Sambla som din låneförmedlare. Låt oss överväga några av dem:

Fördelar

 • Möjlighet att jämföra flera låneerbjudanden på en plats
 • Kostnadsfri tjänst för låntagare
 • Opersonlig rådgivning och stöd under låneprocessen
 • Hjälper till med att hitta lån med konkurrenskraftiga räntor

Nackdelar

 • Kan vara begränsat till de finansinstitut som Sambla samarbetar med
 • Inte alla långivare kan vara representerade

Sambla är en låneförmedlare som kan hjälpa dig att hitta rätt lån för dina behov. Här är fem saker du måste veta om Sambla innan du bestämmer dig för att använda deras tjänster.

Vad är Sambla?

Sambla är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det bästa lånealternativet baserat på din ekonomiska situation och behov. De har ett nätverk av över 30 olika långivare, inklusive banker och kreditinstitut, som de samarbetar med för att hitta det bästa lånet för dig. Genom att använda Sambla kan du spara tid och pengar genom att undvika att söka runt efter lån själv. Det du gör är att du låter banker och kreditinstitut tävlar om att ge dig bäst erbjudande.

Vilka lån kan man få via Sambla?

Sambla samarbetar med många olika långivare, vilket betyder att de kan hjälpa dig att hitta en mängd olika lån. Det kan vara allt från privatlån och blancolån till billån och bostadslån. Oavsett vad du behöver låna pengar till kan Sambla hjälpa dig att hitta ett lämpligt alternativ.

Hur fungerar Sambla?

När du ansöker om ett lån via Sambla fyller du i en enkel ansökningsformulär på deras webbplats. Du anger hur mycket du vill låna, vilken typ av lån du söker och din nuvarande ekonomiska situation. Sambla använder denna information för att matcha dig med de långivare som bäst passar dina behov och som är villiga att låna ut pengar till dig.

När Sambla har hittat potentiella långivare för dig skickar de din ansökan till dem för bedömning. Du kan sedan få flera erbjudanden att välja mellan och jämföra, så att du kan hitta det bästa lånet för dig. När du har valt en långivare kommer Sambla att hjälpa dig att slutföra ansökningsprocessen och få ditt lån beviljat.

Vilka krav ställer Sambla på låntagare?

För att kunna använda Samblas tjänster måste du uppfylla vissa grundläggande krav. I skrivande stund måste vara minst 18 år gammal och vara folkbokförd i Sverige. Du måste också ha en fast inkomst, antingen från arbete eller pension, och inte ha några betalningsanmärkningar. Dessutom måste du ha en god kreditvärdighet för att få ett lån beviljat.

Sammanfattningsvis kan Sambla vara en utmärkt resurs för att hitta det bästa lånet för dig, så länge du uppfyller deras grundläggande krav och är beredd att jämföra olika låneerbjudanden för att hitta det som passar dig bäst.

Vad kostar det att använda Sambla?

Att använda Sambla är helt kostnadsfritt i skrivande stund. De tar inte ut någon avgift för att hjälpa dig att hitta ett lämpligt lån. Istället tjänar de pengar genom att ta en provision från de långivare som de samarbetar med. Detta innebär att du inte behöver betala något extra för att använda Sambla.


Sammanfattning av guiden om Sambla

Sambla erbjuder en omfattande tjänst för de som söker efter de bästa låneerbjudandena på marknaden. Genom att sammanställa och jämföra erbjudanden från olika långivare, kan de potentiellt spara dig tid och pengar. Kom ihåg att alltid granska alla erbjudanden noggrant och välja det som bäst uppfyller dina behov och ekonomiska förhållanden.

Vi hoppas att denna guide har varit till hjälp och önskar dig lycka till med ditt lånesökande!


Senast uppdaterad: 1 april, 2024