Alla låneförmedlare


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2024-06-13. Börja jämföra här för att försöka hitta den bästa låneförmedlaren 2024 för just dig!
Innehåller annonslänkar
Zmarta låneförmedlare
  • Ränta: 5,20% – 29,40%
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Kostnadsfritt att jämföra!
Till låneförmedlare →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Kommentar:
Zmarta har vuxit till att bli en gigant inom låneförmedling och som ägs av Bauer Media Group sedan 2016. På deras hemsida kan du se vilka banker och långivare som dem jämför när du skickar in en ansökan. Bauer Media Group äger även låneförmedlaren Freedom Finance som är en mer renodlad låneförmedlare då Zmarta även jämföra försäkringar, elavtal med mera. Vilket Freedom Finance inte gör. Zmarta hjälper enligt deras hemsida ca 50.000 att jämföra lån varje år. På deras hemsida kan du även se vilka långivare och banker som de jämför. Där kan du även se deras över 20000 Trustpilot-betyg.

Alla låneförmedlare som börjar här ovan är våran sammanfattning av alla jämförelsetjänser av lån som vi listar och skriver om. Jämför låneförmedlare och ta en som jämför lån som du är intresserad av att jämföra. Att både jämföra låneförmedlare och lån gör att du ökar chansen för att hitta det bästa lånet för just dig.

Så välkommen till vår omfattande guide där vi har samlat alla låneförmedlare som vi jämför på vår startsida. Målet med denna guide är att hjälpa dig att navigera i djungeln av låneförmedlare och hitta den som passar bäst för dina behov. Nedan följer en översikt över de viktigaste faktorerna att jämföra när du väljer låneförmedlare.


Vad att Jämföra När Du Väljer Låneförmedlare

Räntor och Avgifter: En av de första och viktigaste faktorerna att jämföra är räntor och avgifter som varje låneförmedlare erbjuder. Detta kan variera avsevärt mellan olika förmedlare, så det är viktigt att jämföra för att få det mest fördelaktiga erbjudandet.

Kundservice: Kundservicens kvalitet är avgörande. En bra låneförmedlare bör erbjuda utmärkt kundservice, inklusive tydlig och snabb kommunikation och stöd genom hela låneprocessen.

Användarvänlighet: Hur enkel är webbplatsen att använda? En användarvänlig webbplats kan göra hela processen smidigare och mindre stressande.

Lånevillkor: Det är viktigt att förstå och jämföra de olika lånevillkoren som erbjuds. Dessa kan inkludera lånebelopp, återbetalningstid, och möjligheten till amorteringsfria månader.

Omdömen och Recensioner: Kolla in vad tidigare kunder säger. Kundrecensioner och omdömen kan ge en god insikt i hur låneförmedlaren fungerar i praktiken.

Tillgång till Flera Långivare: En bra låneförmedlare bör erbjuda tillgång till ett brett spektrum av långivare. Detta ökar chanserna att hitta ett lån som passar just dina behov och omständigheter.

Säkerhet och Sekretess: Säkerheten och sekretessen kring dina personliga och ekonomiska uppgifter är ytterst viktig. Kontrollera att låneförmedlaren använder säkra metoder för datahantering och respekterar din integritet.

Flexibilitet: Flexibilitet i låneprocessen är en annan viktig faktor. Det kan handla om möjligheten att justera återbetalningsplanen eller förtidslösa lånet utan extra kostnader.

Ackreditering och Rykte: Kontrollera att låneförmedlaren är ackrediterad och har ett gott rykte. Detta säkerställer att de följer branschstandarder och agerar i enlighet med lagar och regler.

Genom att noggrant jämföra dessa aspekter kan du göra ett välgrundat val och hitta den låneförmedlare som bäst uppfyller dina behov. Kom ihåg att alltid läsa igenom villkoren noggrant innan du tecknar ett avtal.

Att välja rätt låneförmedlare kan göra en stor skillnad för din ekonomiska framtid. Vi hoppas att denna guide har varit till hjälp i din sökning efter den perfekta låneförmedlaren.


Senast uppdaterad: 25 januari, 2024