Advisa


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2023-09-25. Börja jämföra här för att hitta den bästa låneförmedlaren 2023 för just dig!

Innehåller annonslänkar
Advisa Bästa låneformedlare
  • Ränta: 3,06% - 29,99%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Jämför helt gratis!
Jämför här »

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.


Advisa starta några år efter Lendo och är inte riktigt så stora som dom men påväg åt det hållet. Tidigare har låneförmedlare varit ganska så ensamma om denna tjänst men på senare år så har det blivit allt tuffare och så även för Advisa. Men dom har levererat bra till sina kunder och därför växt och blir otroligt bra på senaste tiden. Speciellt när deras jämförelse blev mer automatisk och där kunderna kunde få en snabbare och bredare jämförelse än tidigare.


Advisa är en av Sveriges största låneförmedlare och en av favoriterna hos våra besökare. Om du vill ha en pålitlig och bra låneförmedlare som jämför lån gratis år dig kan du vända dig till Advisa. Då får du upp till över 30 banker som får din ansökan och där du verkligen får en jämförelse där du kan se hur låg ränta just du kan få. Och det med en enda ansökan vilket är den stora fördelen med en bra jämförelsetjänst.

Jämför låneförmedlare och inte bara lån

Det är väldigt viktigt att du jämföra låneförmedlare också och inte bara lån. Här kan du jämföra Advisa mot andra svenska låneförmedlare som jämför lån åt dig.

Advisa är en av Sveriges största låneförmedlare

Advisa är en av Sveriges största låneförmedlare med en omsättning på ca 249 miljoner år 2020. Dom har fortfarande en bit kvar till Lendo med sina ca 1,4 miljarder i omsättning år 2020 men är ändå stora i jämförelse med andra låneförmedlare.