5 saker du måste veta om Zmarta


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2024-04-19. Börja jämföra här för att försöka hitta den bästa låneförmedlaren 2024 för just dig!
Innehåller annonslänkar
Advisa Bästa låneformedlare
 • Ränta: 5,20% – 33,99%
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Löptid: 1mån - 20år
 • Jämför helt gratis!
Till låneförmedlare →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% – 33,99% (Uppdaterat februari 2024).
Kommentar:
Advisa grundades redan 2011 och har sedan dess vuxit till en av Sveriges största låneförmedlare och som idag ägs av Sambla Group AB. Advisa jämför enligt deras hemsida 40 långivare med endast 1 kreditupplysning hos UC. Det står även att det är gratis att jämföra, det vill säga ansöka för att se vilka låneerbjudanden man eventuellt kan få.

Här är fem bra saker att veta om Zmarta som kan hjälpa dig att bestämma om det är en lämplig låneförmedlare för dig:Här har du 5 punkter om Zmarta du måste veta

Vi har samlat 5 punkter som är bra att veta om låneförmedlaren Zmarta.

 • Gratis för dig som kund:

  Zmarta tar en avgift från långivaren när de förmedlar ett lån till dig. Detta innebär att det inte kostar dig som kund något att använda Zmarta. Du betalar bara den ränta och de avgifter som långivaren tar ut om du väljer att ta ett lån via Zmarta.

 • Stort nätverk av långivare:

  Zmarta samarbetar med ett brett nätverk av långivare, vilket ger dig tillgång till ett stort antal lånealternativ. Detta innebär att du har större chans att hitta ett lån som passar dina behov och din ekonomiska situation.

 • Enkel ansökningsprocess:

  Zmartas ansökningsprocess är enkel och smidig. Du kan ansöka om lån online via deras webbplats eller genom att ringa deras kundtjänst. Du behöver inte lämna några dokument eller säkerheter vid ansökan, vilket gör processen ännu smidigare.

 • Kundsupport:

  Zmarta har en kundsupport som kan hjälpa dig med alla frågor du kan ha om deras tjänster eller om din ansökan. Du kan kontakta dem via telefon, e-post eller chatt, och deras experter kommer att hjälpa dig genom hela processen.

  Snabb utbetalning vid godkänt lån:

  När du har beviljats ett lån via Zmarta kan du få pengarna utbetalda snabbt. Många av Zmartas långivare erbjuder utbetalning samma dag eller nästkommande bankdag.

  Läs mer om Zmarta

  Vill du läsa mer om Zmarta kan du titta in våran guide Zmarta.


  Senast uppdaterad: 19 april, 2024