5 saker du måste veta om Sambla


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2023-09-25. Börja jämföra här för att hitta den bästa låneförmedlaren 2023 för just dig!

Innehåller annonslänkar
Advisa Bästa låneformedlare
  • Ränta: 3,06% - 29,99%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Jämför helt gratis!
Jämför här »

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.


Sambla är en låneförmedlare som kan hjälpa dig att hitta rätt lån för dina behov. Här är fem saker du måste veta om Sambla innan du bestämmer dig för att använda deras tjänster.

Hur fungerar Sambla?

När du ansöker om ett lån via Sambla fyller du i en enkel ansökningsformulär på deras webbplats. Du anger hur mycket du vill låna, vilken typ av lån du söker och din nuvarande ekonomiska situation. Sambla använder denna information för att matcha dig med de långivare som bäst passar dina behov och som är villiga att låna ut pengar till dig.

När Sambla har hittat potentiella långivare för dig skickar de din ansökan till dem för bedömning. Du kan sedan få flera erbjudanden att välja mellan och jämföra, så att du kan hitta det bästa lånet för dig. När du har valt en långivare kommer Sambla att hjälpa dig att slutföra ansökningsprocessen och få ditt lån beviljat.

Vilka lån kan man få via Sambla?

Sambla samarbetar med många olika långivare, vilket betyder att de kan hjälpa dig att hitta en mängd olika lån. Det kan vara allt från privatlån och blancolån till billån och bostadslån. Oavsett vad du behöver låna pengar till kan Sambla hjälpa dig att hitta ett lämpligt alternativ.

Vad är Sambla?

Sambla är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det bästa lånealternativet baserat på din ekonomiska situation och behov. De har ett nätverk av över 30 olika långivare, inklusive banker och kreditinstitut, som de samarbetar med för att hitta det bästa lånet för dig. Genom att använda Sambla kan du spara tid och pengar genom att undvika att söka runt efter lån själv. Det du gör är att du låter banker och kreditinstitut tävlar om att ge dig bäst erbjudande.

Vilka krav ställer Sambla på låntagare?

För att kunna använda Samblas tjänster måste du uppfylla vissa grundläggande krav. I skrivande stund måste vara minst 18 år gammal och vara folkbokförd i Sverige. Du måste också ha en fast inkomst, antingen från arbete eller pension, och inte ha några betalningsanmärkningar. Dessutom måste du ha en god kreditvärdighet för att få ett lån beviljat.

Sammanfattningsvis kan Sambla vara en utmärkt resurs för att hitta det bästa lånet för dig, så länge du uppfyller deras grundläggande krav och är beredd att jämföra olika låneerbjudanden för att hitta det som passar dig bäst.

Vad kostar det att använda Sambla?

Att använda Sambla är helt kostnadsfritt i skrivande stund. De tar inte ut någon avgift för att hjälpa dig att hitta ett lämpligt lån. Istället tjänar de pengar genom att ta en provision från de långivare som de samarbetar med. Detta innebär att du inte behöver betala något extra för att använda Sambla.