5 saker du måste veta om Lendo


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2024-03-03. Börja jämföra här för att försöka hitta den bästa låneförmedlaren 2024 för just dig!
Innehåller annonslänkar
Advisa Bästa låneformedlare
  • Ränta: 3,06% – 29,99%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Jämför helt gratis!
Mer info →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% – 29,99% (Uppdaterat januari 2021).
Kommentar:
Advisa grundades redan 2011 och har sedan dess vuxit till en av Sveriges största låneförmedlare och som idag ägs av Sambla Group AB. Advisa jämför enligt deras hemsida 40 långivare med endast 1 kreditupplysning hos UC. Det står även att det är gratis att jämföra, det vill säga ansöka för att se vilka låneerbjudanden man eventuellt kan få.

Letar du efter en låneförmedlare och skulle vilja veta mer om Lendo för att kunna jämföra Lendo mot andra jämförelsetjänster? Här kommer det 5 punkter som är bra att veta då.En låneförmedlare som samarbetar med flera olika långivare

Många långivare med bara en ansökan. Lendo samarbetar med ett stort antal olika långivare och erbjuder sina kunder en möjlighet att jämföra lån från olika källor. Detta kan hjälpa kunderna att hitta de bästa lånemöjligheterna för deras behov.

Har sina tjänster online

Smidigt där du kan sköta allt online. Lendo erbjuder sina kunder möjlighet att ansöka om lån och jämföra lån online. Detta gör det enkelt för kunderna att få tillgång till de tjänster som de behöver när de behöver dem, från bekvämligheten av sitt eget hem eller kontor.

Goda recensioner från sina kunder

Recensioner är viktigta och Lendo har fått goda recensioner från sina kunder och har ett bra rykte inom låneindustrin. Detta ger kunderna förtroende för företaget och kan hjälpa dem att känna sig mer bekväma med att använda deras tjänster.

Rådgivning och stöd till sina kunder

Bra stöd och rådgivning. Lendo erbjuder sina kunder stöd och rådgivning under hela låneprocessen. Detta inkluderar hjälp med att välja rätt typ av lån, förstå villkoren för lånet och hjälp med att fylla i ansökningsformulär.

Olika typer av lån, inklusive privatlån, billån och bolån

För dig som vill jämföra många olika typer av lån. Lendo erbjuder sina kunder möjlighet att jämföra olika typer av lån, inklusive privatlån, billån och bolån. Detta gör det möjligt för kunderna att hitta lån som passar deras specifika behov och omständigheter.


Sammanfattning av 5 saker du måste veta om Lendo

Sammanfattningsvis är Lendo en populär låneförmedlare som samarbetar med flera olika långivare och erbjuder olika typer av lån. De erbjuder också rådgivning och stöd till sina kunder och har ett gott rykte inom låneindustrin.